

Learning Session #2 Agenda

September 15, 2019, 9:00 AM – 4:30 PM The Langham, Pasadena, CA

9:00 AM	20 min	Welcome and Meeting Framing	Steven Chen, PharmD, FASHP, FNAP Associate Dean for Clinical Affairs USC School of Pharmacy
		KEYNOTE: PUBLIC HEALTH AND PAYE	ER PRIORITIES
9:20 AM	20 min	Population Health: The CDC 1817 Solutions for Healthier Communities and CRMC	Tony Kuo, MD, MSHS Director, Division of Chronic Disease and Injury Prevention, Los Angeles County Department of Public Health / Co-Program Leader, Population Health Program, UCLA Clinical and Translationa Science Institute
	20 min	IEHP vision for driving value from advanced practice pharmacy	Nina Duong, PharmD Clinical Pharmacist Inland Empire Health Plan
	20 min	LA Care vision for driving value from advanced practice pharmacy	Alex Kang, PharmD Director, Clinical Pharmacy LA Care Health Plan
10:20 AM	10 min	Audience reflection / Active learning	Moderator
10:30 AM	10 min	Break	
		CMM PEARLS AND PATIENT ACT	IVATION
10:40 AM	60 min	Treatment Success Keys: Hypertension, Diabetes, and Asthma	Katie Johnson, PharmD Lead Clinical Pharmacist Los Angeles Christian Health Centers
11:40 AM	60 min	Motivational Interviewing Essentials	Dri Wang, PharmD, BCPP Senior Medical Sciences Liaison Otuska Pharmaceuticals Voluntary Faculty, USC School of Pharmacy
12:40 PM	40 min	Lunch	
1:20 PM	10 min	Demo: Data Documentation Platform	Jennifer Kwon, DrPH, MPH Research & Special Projects USC School of Pharmacy
1:30 PM	30 min	A Best Practice Model for Delivering Virtual CMM Care	Sahar Dagher, PharmD, APh USC Virtual Care Clinical Pharmacy
2:00 PM	5 min	Move to Breakout Session #1	
	BREAK	OUT #1: CMM IMPLEMENTATION AND AP	PLIED CLINICAL SKILLS
2:05 PM	55 min	Session 1A Comprehensive Medication Management 101	Steven Chen
		Session 1B Evaluation and management of patients with uncontrolled diabetes and hypertension	Katie Johnson
			Mary Anne Choi, PharmD Clinical Pharmacy Manager LA Care Health Plan
			Andy Han, PharmD PGY1 Resident LA Care Health Plan
			Marilyn Stebbins, PharmD Professor and Vice Chair for Clinical Innovation UCSF School of Pharmacy
			Crystal Zhou, PharmD Assistant Professor UCSF School of Pharmacy
3:00 PM	5 min	Move to Breakout Session #2	
	BREAK	OUT #2: CMM IMPLEMENTATION AND AP	PLIED CLINICAL SKILLS
3:05 PM	55 min	Session 2A Repurposing the role of technicians and students to support CMM	Jessica Abraham, PharmD Director of Population Health USC School of Pharmacy
		Session 2B Evaluation and management of patients with uncontrolled asthma	Steven Chen
			Keith Funjinaga, PharmD Director of Pharmacy Inland Behavioral and Health Services

4:00 PM

30 min

Patient Reflection & Wrap-up

Michael Metcalfe

Steven Chen